Design floral pentru evenimente speciale

Design floral pentru evenimente corporate

Livrare aranjamente florale

FlorarieOnline.ro by RS te ajuta sa te exprimi si sa daruiesti cel mai frumos cadou. Promptitudinea si originalitatea sunt definitorii pentru echipa mea si pentru mine.

Vizitati-ne!

Media

RoxAna Sofronie - Castigatoarea Concursului National de Aranjamente Florale

 

trofeul

 

Au fost desemnați câstigătorii celei de-a 6-a ediții a Concursului Național de Aranjamente Florale, organizat de Ambasada Olandei la București, cu ocazia Zilei Naţionale a Regatului Țărilor de Jos, care a avut loc ieri, 23 aprilie, la Casa Universitarilor.

Citeşte mai departe...

Emisiunea Rebecca - Antena 2 - 12.04.2009


In naked celebrities data de 12.04.2009, RoxAna Sofronie a fost gay male sex invitata in emisiunea Rebecca, difuzata la Antena 2.

Best Flower Designers Exibition

 

media_1

Carol gay anime Parc Hotel găzduieşte între 20 şi 22 mai expoziţia anuală a designerilor florişti, „Best Flower 2011”. Expoziţia concurs se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Reginei Ana a României.

Citeşte mai departe...

Ghidul Miresei februarie 2011

GM50Un Latina Porn simplu exercitiu de imaginatie... trei balerine, o scena "adusa" parca dintr-o alta epoca, suspans si multa gratie... sa fie vorbadespre "Lacul Lebedelor" sau de un pictorial iesit din comun cu rochii de mireasa?

De naked celebrities la stanga la dreapta:
Alexandra: nude celebrities Rochie de mireasa Natalia Vasiliev, accesorii de par Cosmina Englizian, cercei Yuno Pearls, bratara Yuno Pearls. Buchet gay cock de flori de primavara GreenArt - Roxana Sofronie.

Citeşte mai departe...